PUBG, Fortnite i novi izazovi

Konačno smo došli do trenutka kada možemo potvrditi - riješili smo probleme freezanja i crashanja PUBG-a i Fortnitea.

Fixed

Prije svega, hvala vam svima na tolikom strpljenju i podršci koju smo dobili. Nije nam bilo lako, a problem je bio višestruko kompleksniji od očekivanog. Uskoro će naši developeri napisati post o tijeku rješavanja ovog problema na https://gamebay.io pa ga pročitajte ako vas zanimaju tehnički detalji.

Na žalost, nećemo odmah organizirati PUBG Redemption LAN Party vol. 2 jer nam slijedi vrijeme učeničkih praznika i Uskrsa te će biti teško okupiti PUBG igrače koji su mahom studenti, a zakup servera nas puno košta (jer nam ga Bluehole ne želi dati već ga daje streamerima od kojih ga mi onda kupujemo) i ne želimo ga iskoristiti u vrijeme kada nećemo napuniti cijeli avion za iskakanje na post-apokaliptični rumunjski otok ili u onu napornu pustinju.

Da igrači Fortnitea ne bi ostali zakinuti za detalje - isti uzrok je uzrokovao probleme i u Fortniteu, igri s kojom PUBG dijeli Unreal 4 engine i Battleye anti-cheat. Želimo uskoro organizirati i Fortnite LAN Partije i zato s nestrpljenjem čekamo kada će Epic omogućiti custom matchmaking.

Novosti

Osim problema koje smo imali s PUBGom i Fortniteom želimo se s par riječi osvrnuti i na nove izazove s kojima se susrećemo i što možete primjetiti ako pratite naš rad.

Kako se brzo širimo tako dolaze novi izazovi pred nas, a tako smo došli i do trenutka kada moramo proširivati tim ljudi te smo objavili natječaj za posao u developmentu i održavanju. Nadamo se da ćemo što prije naći barem dva nova člana kako bi što prije mogli nastaviti s rastom, otvaranjem novih poslovnica, uređivanjem postojećih, dodavanjem novih naslova i svime ostalim što nam sada ne ide ritmom koji smo zamislili.

Uskoro možete očekivati nove eSport Arene, ali i povećanje ponude u postojećima!

Radujemo se zajedničkim druženjima, pogotovo kada možemo završiti PUBG game :)

Game more. Pay less. - eSport Arena