PUBG - Coinsi isprike i bonusi

Dragi gameri, konačno smo uspjeli napraviti zadovoljavajući model nadoknade Coinsa koje ste izgubili zbog problema s PUBGom koje smo imali u drugom i trećem mjesecu.

Apology Coins

Nakon puno varijanti i prijedloga koje smo isprobavali odlučili smo se na jednostavnu verziju - proporcionalno broju sati koji ste proveli igrajući PUBG dobit ćete određen iznos Coinsa.

Ako imate instaliranu našu aplikaciju već ste trebali dobiti notifikaciju, a ako ju nemate instaliranu svakako preporučamo da to napravite što prije. Ne znate što propuštate. Bilo kako bilo, svima koji su igrali PUBG Coinsi isprike su na računu.

Malo statistike - podjelili smo nešto malo više od dva miliona Coinsa pa vas molimo da ih ne potrošite sve od jedanput. Šalu na stranu, želimo vam svima još jednom zahvaliti na strpljenju i podršci dok ste čekali popravljanje tog problema.

Koga zanima više tehničkih detalja o ovom problemu i rješenju može pogledati post na Gamebayu.

Promjene Levelinga i Achievements

Kao što ste mogli pročitati ranije, uskoro stižu Achievementsi, novi sistem nagrađivanja gamera.

Osim Arena Bonusa koji ovisi o danu i vremenu igranja, imamo i Level Bonus koji se ostvarivao preko experiencea i tu ćemo uvesti male promjene. Experience sistem će dobiti buff koji će produžiti vrijeme u kojem se računa experience. Sada je to 30 dana, a s produživanjem ćete imati više vremena za ostvarivanje novog levela, ali i više vremena za zadržavanje postojećeg levela.

Achievements sistem je svakako nešto čemu se najviše radujemo i što će vas se, vjerujemo, najviše svidjeti. S achievementsima ćemo vratiti nagrade za PUBG i Fortnite pobjede, ali u nešto drugačijem i pravednijem sistemu. Također, uvest ćemo i nagrade za pobjede i ostvarenja u drugim igrama jer ne želimo nagrađivati samo PUBG igrače već svakoga. Osim toga, achievementi će nagrađivati i neka druga ostvarenja kao što su redoviti dolasci, kupovine većih Coin Bundleova, dolasci u grupama s prijateljima i slično.

Stay tuned i vidimo se na virtualnim bojištima eSport Arene!

Game more. Pay less. - eSport Arena