Patch 2.1

Dragi gameri!
Kao što smo bili najavili, danas ćemo pustiti u produkciju promjene u iznosima bonusa. Nakon skoro mjesec dana informacija koje smo prikupili potrudili smo se naći balans i primjeniti promjene koje će biti poštene prema svima.

Achievementi

Prvo, promjene su doživjeli neki achievementi - u iznosima bonusa, experiencea i duljini trajanja. Neke smo smanjili, a neke povećali. Nastavljamo s dodavanjem novih achievementa.

Drugo, od kako smo uveli achievemente naglo se povećao iznos besplatnih Coinsa koje smo podijelili. Mislimo da je to dobar način nagrađivanja gamera, no kako bi održali stabilnost morali smo na nekom drugom mjestu napraviti promjene. Odlučili smo smanjiti Level Bonuse za:

Half Noob: -5%
Tryhard: -7%
Hardcore: -9%
Pro: -10%
Master: -11%

Pozivamo vas sve da se uključite u diskusiju na našem discord serveru https://discord.gg/PkFfEgr i pomognete nam još bolje optimizirati sustav Coinsa. Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su nam do sada dali svoje prijedloge.

Osim ovih promjena, nastavili smo raditi na sitnim poboljšanjima unutar Gamebaya, novim projektima i novim ligama. Želimo što prije dodati nove igre u sistem lige i na tome intenzivno radimo. I na tu temu vas pozivamo na Discord server, lobirajte da vaša omiljena igra dobije svoju ligu. Pri tome mislimo prvenstveno na veliku zajednicu League of Legends igrača koja je trenutno u rasulu i bez pravih evenata. Ako uspijemo skupiti kritičnu masu igrača napravit ćemo ligu i uz pomoć naših sponzora osigurati dobru zabavu i dobre nagrade!

Što se tiče Fortnite i PUBG liga, za dva dana je kraj i uskoro očekujemo početak nove sezone i mala poboljšanja. O tome ćemo više pisati u posebnom postu.

Na kraju, dotaknut ćemo se i problema s klimom u eSport Areni Avenue Mall. Ako ste tamo bili u zadnje vrijeme mogli ste primjetiti da u je pri dnu poslovnice izrazito vruće. Naime, pokvarila nam se jedna dizalica topline, a druga radi sa smanjenim kapacitetom jer je začepljena. Radimo na otklanjanju kvara i vjerujemo da će do kraja tjedna stvar biti rješena.

Znamo da je vruće i u eSport Areni Mepas Mall, no tu je problem složeniji jer smo ustanovili da nam centar ne isporučuje dovoljno hladne vode u sustavu i jednostavno se nemamo od čega ohladiti. Očekujemo postavljanje novih cjevi kroz dva do tri tjedna.

Hvala svima na podršci i vidimo se u eSport Areni!

Vaš eSport Arena tim.