Novi Experience Rate

Dragi naši gameri (i gamerice), Najavljujemo nove promjene koje će od sutra stupiti na snagu, a vezane su uz Experience i njegovo računanje. Naime, konstantno pokušavamo unaprijediti naš sustav kako bi bio što bolji i pravedniji za sve vas te kako bismo nagrađivali vašu vjernost.

Nakon nekoliko mjeseci evaluacije shvatili smo da igrači u Mostaru teže napreduju kroz Levele u odnosu na one u Sarajevu i Zagrebu. Zbog toga smo odlučili udvostručiti broj experiencea koji je potreban za ostvariti novi Level, ali isto tako, sukladno algoritmu, povećati broj trenutnog Experiencea svih igrača. U prijevodu, igračima u Zagrebu i Sarajevu udvostručit će se broj XP-a koji će biti potreban za novi Level, ali će im se udvostručiti i trenutačni XP, tako da će zapravo ostati na istome. S druge strane, igračima u Mostaru će se XP povećati za više nego duplo i time će XP sustav postati pravedniji za sve jer će ostvarivanje novog Levela svima postati jednako lako.

Također, dvije nove promjene koje dolaze u Mostar su podizanje base rate-a za 100 Coinsa, sa 1200 na 1300 Coinsa te uvođenje novih Pass-ova. Od sada će Mostar imati samo 2 Pass-a, Day i Night. Day Pass će koštati 9 km svakog dana (uključujući vikende), a Night Pass 7 km svaki dan (uključujući vikende).

Vaš Friendly Fire tim!