Dragi gameri!

Ovaj blog post će biti najdosadniji do sada pošto nemamo neke velike novosti, ali zato ćemo biti kratki.

Od prije mjesec dana u svim eSport Arenama možete popiti Monstere, Coca Colu (i njihove sokove). Od nedavno imamo i odlične Kandi čokoladice. Potrudili smo se napraviti Coin Bundleove s proizvodima tako da budu cijenom prihvatljivi i nadamo se da ćete to prepoznati. Ovom prilikom se zahvaljujemo Coca Coli i Monsteru koji nas snažno podržaju i guraju naprijed.

Ljeto u eSport Arenu je došlo u obliku prilike za volontiranje. Svi koji su zainteresirani mogu pogledati objavu na našem Facebooku. Hvala našim volonterima na pomoći i nadamo se da će vam iskustvo volontiranja u eSport Areni ostati u lijepom sjećanju i da će vam pomoći da vaš CV u budućnosti izgleda bolje!

Na veselje CSGO igrača i ostalih čudaka što igraju s mišom na 200 DPIa napravili smo modifikacije stolova, podigli smo kućišta tako da sada imate dodatnih 20 centimetara prostora za miš. Za one kojima to ne treba tamo mogu staviti svoje stvari (samo ih nemojte zaboraviti).

Što se tiče našeg Gamebay klijenta i eSport Arena GO aplikacije, mogli ste primjetiti neke promjene i poboljšanja u njima. Naravno, nastavljamo raditi na tome da stvorimo savršen sustav i svaka vaša sugestija je dobro došla. Preporučamo #feedback kanal na našem Discord serveru.

Kao što već znate, uskoro dolazi eSport Arena Gear - naš brend gaming periferije - podloga, miš, tipkovnica, slušalice i stolica (za sada). Uskoro ćemo pustiti u rad web shop gdje ćete moći napraviti prednarudžbe s velikim popustom. Kako bi mogli isprobati opremu osigurali smo po dva testna kompleta za svaku eSport Arenu prije nego što ostatak opreme stigne u prodaju.

Obično znamo završiti blog post s nekom promjenom cijena pa da ne bi gubili običaj - od nedavno se na konzolama igra s većim grupnim bonusima:

2 igrača - 40% Bonus (bio je 30%)
3 igrača - 50% Bonus (bio je 40%)
4 igrača - 60% Bonus (bio je 50%)

Osim toga, nismo poskupljivali niti to imamo u planu - vjerovali ili ne!

Game more. Pay less.

eSport Arena