eSport Arena Discord server

Dragi gameri!
U našim prošlim postovima ste mogli pročitati da radimo na sustavu komunikacije između igrača i djelatnika unutar mobile aplikacije i Gamebay klijenta kako bi dobili ono što je jedan od prvih ciljeva eSport Arene - zajednica.

Discord Server

Ukratko, odlučili smo ne izmišljati toplu vodu i napravili smo javni Discord Server za sve sadašnje i buduće igrače eSport Arene!

Link za pristup serveru je: https://discord.gg/PkFfEgr.
Server je organiziran u puno voice i text kanala koji su sami po sebi jasni.

Posebno spominjemo kanale za pojedine igre i evente koji su ključni za stvaranje zajednice oko igrara koje volimo. Ovim putem vas sve pozivamo da se uključite u kanale koji su vam zanimljivi i da sudjelujete u razgovorima i tako sami kreirate termin za budući turnir ili LAN Party.

Naši djelatnici, voditelji, tehničar i programeri će sudjelovati u komunikaciji i redovito pratiti poruke i odgovarati na njih. Slobodno ih označite u chatu s grupnim oznakama:

@staff - svi djelatnici svih eSport Arena
@avenue-mall - svi djelatnici eSport Arene Avenue Mall
@point - svi djelatnici eSport Arene Point Centar
@mepas-mall - svi djelatnici eSport Arene Mepas Mall
@devs - tehničari i programeri

News kanal

Pratite #news kanal jer će na njemu biti sve promjene koje će se događati u eSport Areni - bilo da se tiče Discord Servera, nove mobilne aplikacije, novih igara, popusta ili nečeg trećega.

Svima koji često dolaze u eSport Arenu i koji se žele priključiti zajednicama svoje omiljene igre preporučamo da odvoje par minuta za instalaciju Discord mobilne aplikacije i konfiguraciju notifikacija kako bi ograničili spam, a zadržali pristup važnim informacijama.

Na kraju, za maksimalno jednostavno korištenje našeg Discord servera u svim eSport Arenama smo namjestili da Discord aplikacija automatski uđe u eSport Arena server, bez potrebe za loginom.

Čujemo se na Discordu!

Game more. Pay less.

- eSport Arena Tim