eSport Arena League

Dragi gameri!

U ovom postu vas želimo upoznati s novim konceptom koji smo pripremili za vas - eSport Arena League. Radi se o natjecanjima koje traju nekoliko tjedana u svim eSport Arenama i imaju bogati nagradni fond.

Svi sudjelujete!

Za sudjelovanje u eSport Arena League se ne treba prijaviti, svi članovi eSport Arene su automatski i sudionici, a moguće se uključiti u ligu i dok ona traje ako niste igrali od početka.

Solo: 4 boda
Duo: 2 boda za svakog igrača
Squad: 1 bod za svakog igrača

Vrijedan nagradni fond

Naravno, na kraju je samo jedan pobjednik, ali dozvoljeno je koristiti prijatelje za uspon na ladderu. Naravno, to vrijedi samo u slučaju kada je cijeli squad igrao u eSport Areni. Mješani squadovi se ne boduju.

Ako se nekim slučajem dogodi da više igrača ima isti broj bodova na kraju pripremili smo finale u kojemu će se po best-of-3 sistemu igrati za pobjedu.

Nagrade za pobjednike u prve dvije lige su:

League


Prvih 60 igrača će biti pozvano na LAN Tournament koji će se održati 3.6., a na njemu će biti odlične nagrade. Uskoro više o tome!

Na našoj web stranici će biti ladder koji će u realnom vremenu pokazivati rezultate, a broji se svaki win koji ste ostvarili u eSport Areni. Sve što trebati napraviti nakon wina je javiti se djelatnicima da vam registriraju bodove u sustavu.

Naravno, radit ćemo na povećavanju nagradnog fonda u sljedećim ligama te na organiziranju LAN evenata za najbolje plasirane igrače.

Nadamo se da vam se sviđa koncept. Sretno svima i neka pobjedi najbolji!

Let the games begin!

eSport Arena.