Jeftinije igranje u eSport Areni

Dragi gameri!

Bliži se Božić, a svi znamo da je to vrijeme darivanja i blagostanja. Budući da je za Božić najbitnije biti s obitelji i prijateljima, a kako smo ovdje u eSport Areni svi jedna velika obitelj, odlučili smo vas u blagdanskom duhu počastiti brojnim benefitima. Krenimo redom!

Feedback

Nedavno smo vas putem ankete priupitali što vam se ne sviđa, što biste promijenili, a što je dobro u Areni. Vas čak 89,4 % je nas djelatnike označilo ocjenom 8 i više te smo vam neizmjerno zahvalni na tome :). Također, vidimo da ste zadovoljni razinom čistoće koju je većina vas ocijenila desetkom. Ugodno ste nas iznenadili pozitivnim komentarima i ocjenama. Zahvaljujemo na svim iskrenim kritikama i prijedlozima i nastojat ćemo i u budućnosti zadržati vaše povjerenje i ocjenu koju ste nam dali, te poboljšati našu uslugu u segmentima koji vam se nisu svidjeli. Najviše nezadovoljstva izrazili ste kod pitanja cijene igranja. To smo uzeli u obzir i uveli smo promjene novim patchom 2.2.1.

Experience

Svi igrači dobivaju veći experience i dulje trajanje istoga. Što to točno znači? Za one nove i neupućene (za one stare - ponavljanje gradiva :P) experience dobivate tako što igrate i trošite Coinse. Ako Vam je rate 1440 coinsa po satu znači da ćete za tih sat vremena dobiti 1440 experienca. Vaš experience utječe na level, a leveli utječu na ukupni rate igranja. Što ste veći level to vam je rate manji.

Do sada se zarađeni experience postepeno gubio nakon tridesetog dana, sve do pedesetog dana kada se konačno prestao zbrajati u ukupni experience. To je ono što vas najviše ljuti jer neki zbog toga izgube level do kojeg su došli.

Novim patchom produljili smo period u kojem se experience ne gubi i to za čak 40 % (što iznosi 70 dana). To znači instantno povećanje levela (već nakon cca 2 sata igranja možete postati Half Noob) i lakše zadržavanje stečenog levela.

Jednostavnim rječnikom: jeftinije vam je igranje! :)

Ne zaboravite da svakim level upom dobivate achievement za besplatne Coinse, a tu su i achievementi Faithful Wish, Vow i Oath koji Vam donose – da, pogodili ste – besplatne Coinse :D! Ovime su oni koji ne mogu dolaziti redovito u mogućnosti održati svoj level na Tryhardu ili više, dok će redoviti igrači stići do Mastera u roku keks (i uredno ga održavati). Budući da se bliže zimski praznici, mislim da to neće biti problem.

Oprema


Ali to nije sve! Na našem Shopu trenutno traju blagdanski popusti na svu opremu. Ako još niste odlučili što pokloniti frendu gameru ili sami sebi, sad je pravo vrijeme da posjetite naš Web Shop i ugrabite Master Seat, No-Scope Master, Penta Keys i Headshot Melody po cijenama sniženim 20 %, dok je Skill Mat snižen za čak 35 %. Naravno, tu je još uvijek i rabljena oprema koju također možete kupiti i to 20 % jeftinije. Blagdanski popust traje do 31. prosinca 2018. godine.

Nadamo se da smo vas ovim promjenama "odljutili" i učinili vaše iskustvo igranja u eSport Areni boljim i ugodnijim.

Game more. Pay less!

eSport Arena