Tko smo mi?

Friendly Fire se pozicionirao kao lider u regionalnoj gaming industriji. Naše Esports Arene su postale centralno mjesto okupljanja gamera radi druženja, natjecanja i zabave. Osim toga, proizvodimo vlastitu gaming periferiju, što uključuje miš, tipkovnicu, slušalice, stolac i podlogu za miš. Od 2017. do danas smo učvrstili svoju poziciju u regiji i započeli međunarodnu ekspanziju. 2019. smo otvorili prvu Arenu u Beču. S obzirom na povećanje opsega posla i dinamiku širenja poslovanja tražimo content creatora koji će pomoći marketinškom timu u građenju brenda i daljnjem inoviranju svakodnevnog poslovanja.

Što ćeš raditi?

Kao content creator tvoj primarni zadatak bit će kreiranje kvalitetnog i relevantnog sadržaja (copywriting, stvaranje i obrada foto i video materijala i sl.) koji komuniciraju ključne poruke Friendly Fire brenda kroz sve kanale, što uključuje društvene mreže, web stranicu, aplikaciju, online i offline oglašavanje. Sudjelovat ćeš u kreaciji ključnih poruka, strategije brenda i usko surađivati s ostatkom marketinškog tima. Tražimo kreativnu i proatkivnu osobu kojoj gaming nije strani pojam te koja zna što je trenutno viralno i koji su posljednji internetski trendovi.

Odgovornosti uključuju:

  • Sudjelovanje u kreiranju marketinškog plana
  • Sudjelovanje u kreativnim procesima realizacije kampanja
  • Izrada sadržaja u pisanom, foto i video obliku
  • Objava sadržaja na našim kanalima

Potrebne kvalifikacije:

  • Vladanje alatima za obradu slika i videa
  • Poznavanje gaming svijeta
  • Samoinicijativnost i odgovornost
  • Znanje engleskog jezika na konverzacijskoj razini

Poželjne kvalifikacije:

  • Iskustvo u stvaranju foto i video sadržaja i korištenju opreme za snimanje
  • Znanje njemačkog jezika

Što nudimo?

U Friendly Fire-u pazimo na uspjeh i osobni rast svakog zaposlenika jer time rastemo i mi. U skladu s tim nudimo motivirajuću kompenzaciju, priliku za napredovanje te mogućnost profesionalnog usavršavanja kroz dodatne edukacije i seminare. Napredovanje i dodatne edukacije ovisit će isključivo o ostvarenim rezultatima te pokazivanjem želje za učenjem i proaktivnošću.

Friendly Fire čini preko 30 mladih i ambicioznih ljudi koji za cilj imaju preoblikovati industriju zabave i gaminga. U opuštenoj i prijateljskoj radnoj atmosferi imat ćeš priliku razvijati svoje vještine u dinamičnom okruženju i značajno doprinijeti razvoju projetka za koji vjerujemo da će postati globalno uspješna priča.

Kao dodatne pogodnosti tu su fleksibilno radno vrijeme, besplatno igranje u Friendly Fire Arenama, besplatni snackovi i pića u uredu te razne teambuilding aktivnosti!

Kako se prijaviti?

Pošalji svoj CV i portfolio prijašnjih radova na mail [email protected]

Prijave su otvorene do 22.03.2020.

Mjesto rada: Zagreb

Vrsta zaposlenja: ugovor o radu, puno radno vrijeme