FRIENDLY FIRE ESPORTS STIŽE U SARAJEVO

Dragi naši korisnici i svi koji ćete to tek postati,
nakon nekoliko odgoda, ovog petka, 26.06. napokon otvaramo vrata u glavnome gradu BiH. U ovom postu pronaći ćete sve informacije vezane uz otvorenje poslovnice u Sarajevu, pa krenimo redom.

RADNO VRIJEME

Pon-Čet 10:00 - 02:00
Pet-Sub 10:00 - 04:00
Ned: 10:00 - 02:00

CIJENE IGRANJA

Baby Coin Pack (1400 Coins): 5.00 KM
Major Coin Pack (3100 Coins): 10.00 KM
Grande Coin Pack (9300 Coins): 25.00 KM

Day Pass 10.00 KM
Night Pass 7.00 KM

ŠTO SU TO COINSI

U Friendly Fire Arenama igranje se ne plaća po satu, već se kupuju Coinsi. Mogu se kupiti na pultu Arene i automatski se dodaju na tvoj korisnički račun. Nakon što se ulogiraš na račun u Areni, Coinsi ti počnu istjecati i možeš igrati dok ti svi Coinsi ne isteknu, a sustav te zatim automatski odlogira. Također, Coinse možeš i besplatno osvajati kroz brojne promocije, naš sustav achievementa ili preuzimanjem besplatne Friendly Fire mobilne aplikacije.

ŠTO SU TO PASS-ovi

Za sve one koji žele cijeli dan provesti u Areni, a ne žele platiti previše uveli smo Pass-ove. Pass ti daje mogućnost neograničenog igranja taj dan kada ga kupiš. Tako primjerice možeš doći u četvrtak ujutro, kupiti Day Pass i igrati cijeli dan, do zatvaranja Arene. Night Pass je vrlo sličan, ali on daje mogućnost neograničenog igranja od 20:00 do zatvaranja.

COIN RATE

Coin rate označava koliko ti Coinsa isječe po satu, što automatski određuje koliko dugo možeš igrati. Na primjer, ako je Coin rate 1400/sat, a ti kupiš Baby Coin Pack (koji ti donosi 1400 Coinsa) znači da možeš igrati 1 sat. Na našoj web stranici implementirali smo Coin kalkulator (https://friendlyfireesports.com/coin) pa možeš izračunati moguće vrijeme igranja. U kalkulatoru trenutno nema Sarajeva, ali ćemo ga uskoro dodati.
U Sarajevu, base rate će biti 1500 Coinsa/sat.

BONUSI

Cijeli Coin sistem uveli smo kako bismo mogli nagraditi vjernost naših korisnika. Naime, kako se Coinsi troše, dobiva se experience. Experience koji si skupio u posljednjih 30 dana određuje tvoj level. Postoji 5 levela i oni određuju tvoj Coin rate. Što si viši level dobivaš više bonusa što znači da ti je Coin rate manji.
Osim uz experience, Coin rate se može smanjivati i Arena bonusima. To je bonus koji je aktivan radnim danima te je jutri obično veći, a krajem dana manji. Vikendima Arena bonus obično nije aktivan.
Sve bonuse se također može izračunati na Coin kalkulatoru na linku https://friendlyfireesports.com/coin

APLIKACIJA

Na Google Play i App Store dostupna je Friendly Fire aplikacija. Ona ti omogućuje detaljniji uvid u tvoj napredak u Arenama. Uz trenutni Coin rate možeš vidjeti i sve što utječe na njega, koliko ti je potrebno experiencea do idućeg levela te kako će promjena levela utjecati na tvoj Coin rate. Također, na njoj redovno objavljujemo sve novosti i nadolazeće evente, zato preuzmi aplikaciju i poveži se sa ostatkom Friendly Fire zajednice!

Vidimo se u petak, željno vas iščekujemo!