Friendly Fire dolazi u Dubravu

Najveći gaming community nastavlja sa širenjem, a ponosni smo što će svi gameri u Dubravi i okolici imati priliku pridružiti nam se! Friendly Fire Dubrava svoja vrata otvorit će 20.03., poslovnica će biti moderno uređena i opremljena vrhunskim PC-jevima i Playstation 4 konzolama.
U nastavku možete pročitati sve informacije vezane uz otvorenje.

RADNO VRIJEME
Pon-Čet 10:00 - 02:00
Pet-Sub 10:00 - 04:00
Ned 10:00 - 02:00

CIJENE IGRANJA
Baby Coin Pack (2200 Coins): 30 kn
Major Coin Pack (5700 Coins): 70 kn
Grande Coin Pack (14700 Coins): 150 kn

Day Pass Ned-Čet: 80 kn
Day Pass Pet-Sub: 90 kn
Night Pass Ned-Čet: 60 kn
Night Pass Pet-Sub: 70 kn

ŠTO SU TO COINSI
U Friendly Fire Arenama igranje se ne plaća po satu, već se kupuju Coinsi. Mogu se kupiti na pultu Arene i automatski se dodaju na tvoj korisnički račun. Nakon što se ulogiraš na račun u Areni, Coinsi ti počnu istjecati i možeš igrati dok ti svi Coinsi ne isteknu, a sustav te zatim automatski odlogira. Također, Coinse možeš i besplatno osvajati kroz brojne promocije, naš sustav achievementa ili preuzimanjem besplatne Friendly Fire mobilne aplikacije.

ŠTO SU TO PASS-ovi
Za sve one koji žele cijeli dan provesti u Areni, a ne žele platiti previše uveli smo Pass-ove. Pass ti daje mogućnost neograničenog igranja taj dan kada ga kupiš. Tako primjerice možeš doći u četvrtak ujutro, kupiti Day Pass i igrati cijeli dan, do zatvaranja Arene. Night Pass je vrlo sličan, ali on daje mogućnost neograničenog igranja od 18:00 (ili 20:00 ako je petak/subota) do zatvaranja.

COIN RATE
Coin rate označava koliko ti Coinsa isječe po satu, što automatski određuje koliko dugo možeš igrati. Na primjer, ako je Coin rate 1100/sat, a ti kupiš Baby Coin Pack (koji ti donosi 2200 Coinsa) znači da možeš igrati 2 sata. Na našoj web stranici implementirali smo Coin kalkulator (https://friendlyfireesports.com/coin) pa možeš izračunati moguće vrijeme igranja. U kalkulatoru trenutno nema Dubrave, ali ćemo je uskoro dodati. U Dubravi, base rate će biti 2000 Coinsa/sat.

BONUSI
Cijeli Coin sistem uveli smo kako bismo mogli nagraditi vjernost naših korisnika. Naime, kako se Coinsi troše dobiva se experience. Experience koji si skupio u posljednjih 30 dana određuje tvoj level. Postoji 10 levela i oni određuju tvoj Coin rate. Što si viši level dobivaš više bonusa što znači da ti je Coin rate manji. Osim uz experience, Coin rate se može smanjivati i Arena bonusima. To je bonus koji je aktivan radnim danima (ponekad i vikendom) te je jutri obično veći, a krajem dana manji. Sve bonuse se također može izračunati na Coin kalkulatoru na linku https://friendlyfireesports.com/coin

APLIKACIJA
Na Google Play i App Store dostupna je Friendly Fire aplikacija. Ona ti omogućuje detaljniji uvid u tvoj napredak u Arenama. Uz trenutni Coin rate možeš vidjeti i sve što utječe na njega, koliko ti je potrebno experiencea do idućeg levela te kako će promjena levela utjecati na tvoj Coin rate. Također, na njoj redovno objavljujemo sve novosti i nadolazeće evente, zato preuzmi aplikaciju i poveži se sa ostatkom Friendly Fire zajednice!