eSport Arena postaje Friendly Fire Esports Arena

Dragi gameri!

U zadnjih 18 mjeseci eSport Arena prerasla je iz lokalne gaming igraonice u najpopularniji i jedinstven prostor za okupljanje gamera u Zagrebu s preko 20 tisuća članova. Ne posjećuju nas gameri samo iz Hrvatske već i iz cijele regije. U tom periodu bilo je svakakvih iskustava i mnogo promjena. Naša je vizija ispuniti očekivanja svih zaljubljenika u gaming, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Kako bi ona postala stvarnost, bilo je potrebno promijeniti ime eSport Arene.

Ljetni praznici samo što nisu došli, a mnogi od vas će obalu lijepe naše zamijeniti odlaskom u inozemstvo. Zamislite da hodate lijepim modernim europskim gradom poput Graza, Beča ili Münchena, uživate u sladoledu, pijete limunadu, kad vam nešto zapadne za oko: na ulazu jedne zgrade stoji natpis Friendly Fire Esports Arena. Uđete i zateknete 160 računala. Raj za gamere!

S novim imenom dolaze uzbudljive promjene. Ovom prilikom želimo vas informirati o novitetima koje uvodimo. Novost je da se poslovnica u Avenue Mallu premješta u drugi prostor. Taj je prostor dva i pol puta veći, bolje uređen i opremljen jačim računalima. Služi kao odskočna daska i zdrav temelj onome čemu težimo u budućnosti.

Uz novi prostor uvodimo potpuno nov sustav achievementa koji će vas dodatno motivirati i pravedno nagrađivati. On će sadržavati više od 200 achievementa podijeljenih u nekoliko skupina. Nagrađivat ćemo vas za igranje, sudjelovanje u našim eventovima, prilikom kupnje proizvoda i za povećavanje naše zajednice. Posebno će biti nagrađivani oni najuporniji i najvjerniji igrači. Detaljnije o ovome uskoro.

Velika novost svakako će biti sustav Roditeljske zaštite. Radi se o sustavu pomoću kojeg će roditelji moći kontrolirati svoje dijete te učiniti njegov i svoj doživljaj gaming arene boljim. Sustav će roditeljima omogućiti da prate i reguliraju koliko njihovo dijete igra, što igra, kada igra, koliko novaca troši, koje proizvode kupuje i slično. Roditeljska zaštita biti će dostupna uskoro, a pristupat će joj se preko naše internetske stranice.

Nadalje, novi Coin paketi na koje se neki od vas još uvijek privikavaju još su jedna veća promjena. Odlučili smo maksimalno pojednostaviti uplate i sveli smo ih na svega tri Coin paketa koji prije u takvom obliku nisu postojali: Baby Bundle od 30 kn u kojem dobijete 2200 Coinsa, Major Bundle od 70 kn u kojem dobijete 11 % gratis Coinsa i Grande Bundle od 150 kn u kojem dobijete čak 33 % gratis Coinsa. Novi paketi daju vam više Coinsa i veći postotak bonusa. Uskoro će se u njih implementirati i kombinacije s pićima i čokoladicama koje ćete moći kupiti po povoljnim cijenama. Više o tome objavit ćemo u jednom od naših budućih blog postova.

Ovom prilikom želimo vam zahvaliti na dosadašnjoj podršci, strpljenju i nezaboravnim trenutcima koje ste s nama prošli. Najviše smo zahvalni na povjerenju koje ste nam iskazali svojim dugotrajnim članstvom i redovitim dolascima te se nadamo da će budući projekti Friendly Fire Esports Arene i dalje ispunjavati vaša očekivanja.

Vidimo se na velikom otvaranju u Avenue Mallu!

Vaša buduća bivša eSport Arena