Dragi gameri!

Ljeto nam se bliži kraju, nova školska i akademska godina počinje, a s time i nova sezona novosti i promjena u eSport Areni!

Najveća vijest je da smo pokrenuli web shop (na adresi https://shop.friendlyfireesports.com u kojemu možete kupiti eSport Arena Gear - potpuno novu liniju high-end gamerske opreme koju razvijamo već skoro godinu dana. Radi se o stolicama, slušalicama, tipkovnicama, miševima, podlogama i raznom merchu kao što su kišobrani, dukserice, dresovi, narukvice i slično.

Naravno, sve detalje o pojedinom proizvodu možete naći na https://shop.friendlyfireesports.com, a svima je zajedničko da smo ih pomno testirali, napravili bezbroj iteracija, promjena i poboljšanja kako bi dobili savršen komad opreme.

eSport Arena Master Seat ste već imali priliku isprobati u eSport Arenama i povratne informacije koje smo dobili od vas su sjajne. To je ujedno i prvi proizvod koji je dostupan za kupnju i isporuku odmah.

Na početku smo si zadali osnovni cilj - oprema mora biti kvalitetnija i povoljnija od opreme visoke klase koju nude popularni brendovi. Zvuči jednostavno, ali u praksi je bilo jako kompleksno. Cijeli projekt je zahtijevao osnivanje projektnog i testnog odjela u Zagrebu koji je dizajnirao i testirao uzorke te ureda u Kini koji je nadgledao proizvodnju. Kroz nešto manje od godinu dana kroz naše ruke je prošlo toliko uzoraka i iteracija potencijalnih proizvoda da u šali znamo reći kako možemo otvoriti omanji muzej s eksponatima povijesti razvoja eSport Arena Geara.

Naše rješenje za dizanje razine kvalitete proizvoda, a u isto vrijeme i održavanje niže cijene od konkurencije je bilo u rezanju svih troškova koji nisu direktni troškovi proizvoda. S tom strategijom smo dobili proizvode koji inicijalno, iz tvornice, koštaju puno više od proizvoda s kojima se natječemo na tržištu i zato imaju veću razinu kvalitete. No, ono što kupac na kraju plaća je u najmanjoj mjeri cijena proizvoda - svi mi, kad kupimo komad opreme, plaćamo porez državi, troškove razvoja, administracije, logistike i marketinga proizvođača, provizije uvoznika, distributera i konačno maloprodajnih dućana. Kao što možete pretpostaviti, sve nabrojane troškove smo minimizirali ili potpuno eliminirali.

Oslanjamo se na to da će se eSport Arena Gear reklamirati preporukom i osobnim dojmom. Zato će sve eSport Arene biti opremljene novom opremom (već kroz par dana će stići nekoliko komada u svaku Arenu da možete testirati). Uz to, naša marketinška kampanja će biti oslonjena na društvene mreže, Youtube i ostale popularne digitalne kanale kako bi što efikasnije došli do naše publike.

Do kraja 10. mjeseca (kada otprilike stiže sva oprema u prodaju) smo organizirali prednarudžbe za koje dajemo oko 20% popusta (ovisno o proizvodu, negdje i više) te će te narudžbe imati prioritet u isporuci.

Naravno, za kupnju u eSport Arena web shopu ćete koristiti svoj eSport Arena račun, a za svaku transakciju dobiti ćete Coinse u vrijednosti od 10% ukupnog iznosa.

U početku rada web shopa su moguće neke tehničke greške pa vas molimo da nam javite ako naiđete na njih. Za to, kao i za sva pitanja oko web shopa nas možete dobiti na [email protected] i na discordu https://discordapp.com/invite/PkFfEgr u kanalu #gear. Naravno, potrudit ćemo se da u isto vrijeme bude funkcionalan i shop za Bosnu i Hercegovinu kako ne bi zakinuli naše igrače tamo.

Dobili smo puno pitanja o tome hoće li stara oprema iz eSport Arena biti dostupna za kupnju kao što su bile stare stolice. Odgovor je - da, bit će dostupna na web shopu u ograničenim količinama, čim je zamijenimo novom opremom.

Game more. Pay less.

eSport Arena