Friendly Fire arena Dubrava

Računalne igre ušle su u mnoge domove. Mladi, ali i neki stariji su u svoju dnevnu rutinu ubacili igranje računalnih igara. Većina onih koji nisu takozvani gameri na to gledaju s određenom dozom straha i negativnosti, ali ti osjećaji dolaze iz nepoznavanja tog novog segmenta života – zato smo mi tu da vam ga približimo.

Tehnologija se razvija i s tim razvitkom se pojavljuju novi načini zabave. Nekoć davno i nogomet je bio „nova“ stvar, a danas je bez sumnje najpopularniji oblik zabave. Naravno, ne smije se pretjerivati u ničemu, zanemarivanje i ignoriranje drugih dijelova života zbog nečega je svakako loše. Igranje računalnih igara skraćeno zovemo gaming i možda je upravo vaše dijete ili ste vi sami gamer. Isto kako zaljubljenici u nogomet posjećuju brojne nogometne terene kako bi igrali ili samo gledali nogomet, gameri traže svoje mjesto u kojima se mogu družiti, razgovarati o stvarima koje vole i na kraju igrati igre zajedno.

Većina misli da su gameri asocijalni, zatvoreni i nedruštveni, ali to ne može biti dalje od istine. Gameri, baš kao i bilo tko, vole društvo i traže osobe sličnih interesa. U tome im pomaže Friendly Fire.

1
2
3
4

Friendly Fire je hrvatska tvrtka, nastala 2017. godine, i od tada se trudimo pružiti dom gamerima. Osim što gamerima svih uzrasta nudimo profesionalnu opremu za igranje u vlastitim Esports Arenama proizvodimo i vlastitu periferiju za računala (gamerski stolac, tipkovnica, miš, slušalice i podloga) koja je dizajnirana u Hrvatskoj. No, ono što je puno bitnije naše Esports Arene su mjesta u kojima gameri mogu sigurno, opušteno i kvalitetno provoditi vrijeme. Igranje računalnih igara kod kuće omogućava pretjerivanje, konstantno igranje i zanemarivanje svih ostalih segmenata života, dok odlazak u Arenu nudi doziranje gaminga. Baš kao i odlazak na nogometni trening. Gamer odvaja dio vremena u danu, koristi profesionalnu opremu, te završava svoju dnevnu dozu igranja i posvećuje se drugim stvarima. Upravo zato su Friendly Fire Esports Arene pravo mjesto za sve gamere.

Odnedavno Friendly Fire Arena je otvorena i u Zagrebačkoj Dubravi! Na adresi Dubrava 47 smjestila se najveća Esports Arena u ovom djelu Europe. Moderno uređena i najkvalitetnije opremljena Arena otvorila je svoja vrata za sve gamere Dubrave. Atmosfera u Arenama je nezamjenjiva te je puno lakše napredovati, kvalitetno igrati i osjetiti gaming na potpuno drukčiji način.

Gameri i negameri, mladi i stariji, posjetite nas u Dubravi 47 i uvjerite se sami! Vidimo se.